Doyumalan İlkokulu
DOYUMALAN MAH. DOYUMALAN KÜME EVLERİ VAN ÇALDIRAN DOYUMALAN ILK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO 25 ÇALDIRAN / VAN

VİZYON

Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak,

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Tam Gün

08:20--14:00

Kaloriferli

okula servis ile ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

11km

Okul köyün üst tarafına kurulmuştur